Home
  
 
 Behandelingen / tarieven
  
 
 Vergoeding
  
 
 Mijn praktijk
  
 
 Openingstijden
  
 
 Routebeschrijving
  
 
 ProVoet/ ProCert
  
 
 Cadeautip
  
 
 Contact
  
 
   
Vergoeding
De vergoeding van medisch noodzakelijke zorg voor chronische ziekten (o.a. diabetes en reuma) is geregeld in de zorgverzekeringswet. Afhankelijk van uw indicatie wordt deze zorg vergoed vanuit de basisverzekering. Bij de meeste zorgverzekeraars wordt hier een beroep gedaan op uw verplichte eigen risico.

In de overige gevallen kan Manon’s voetzorg aan de hand van uw afgesloten aanvullende verzekering bekijken of u recht heeft op een vergoeding van uw pedicurebehandeling. Voor vergoeding is in veel gevallen een verwijsbrief van de huisarts noodzakelijk. Diabetes cliënten met zorgprofiel vanaf 2 vallen onder toezicht van een podotherapeut. Manon’s voetzorg heeft geen contracten met podotherapeuten afgesloten, maar kan u wel in contact brengen met een podotherapeut.

Op de website van ProCert/ Kwaliteitsregister pedicure kunt u alvast zelf bekijken of uw behandeling vergoed wordt door uw zorgverzekering. Houd er rekening mee dat vaak een percentage van uw behandeling vergoed wordt en/of tot een maximum bedrag.

Check hier of u in aanmerking komt voor een vergoeding

Raadpleeg ook de website zorgwijzer.nl